Cum a fost la Success. Taste the feeling!

Total
0
Shares

Entuziasm, sfaturi utile, atmosferă primitoare și depășirea așteptărilor – așa am putea rezuma ziua de sâmbătă, 15 iunie 2019, când, la OK Center, a avut loc evenimentul “Success. Taste the feeling!”.

În cadrul acestuia, zeci de elevi și studenți i-au putut asculta pe cei doi invitați speciali, Timothy Leveridge, vicepreședinte al companiei Coca-Cola Internațional și Matt Jackson, networker și fundraiser pentru organizații nonguvernamentale din Europa și Statele Unite, de peste 25 de ani.

Cei doi ne-au impărtășit experiențele lor în materie de leadership, networking, dar și câteva dintre secretele succesului, ce constă, tocmai, în a avea o viziune clară asupra lui.
Într-o manieră surprinzător de relaxantă, încărcată de emoții pozitive și dorință de cunoaștere, atât cei doi traineri, Tim & Matt, cât și cei prezenți s-au antrenat în discuții de dezbatere a temelor date. În grupe mixte, au avut ocazia de a face schimb de experiențe și de a trage concluzii, încercând pe cât posibil să găsească răspunsuri la întrebările ajutătoare pe care vicepreședintele companiei de succes, dar și foundraiser-ul le-au adus.

Toate evenimentele viitoare ale CMEB și partenerilor pot fi găsite în secțiunea de evnimente a site-ului nostru, secțiune în continuă actualizare.

Tot aici, elevii și studenții au aflat ca nu există “raspunsuri corecte” sau “variante perfecte”, ci doar moduri prin care fiecare percepe succcesul și mijloacele de obținere ale acestuia.

Întregul eveniment a avut finalitate prin intermediul unei sesiuni de feedback, iar cu ajutorul platformei Menti ‘cursanții’ și-au putut exprima liber și anonim opiniile, oferind totodată sfaturi și idei pentru următoarele evenimente marca CMEB.

În final, aducem mulțumiri sponsorilor noștri: Cafeneaua Klauss și Pizza Station, pentru asigurarea pauzelor de cafea și a prânzului, OK Center, pentru spațiu, Fundației Romania ProCulture și Liderii de Mâine, pentru tot sprijinul acordat, voluntarilor și fotografilor din Biroul de Presă al CMEB, dar, nu în ultimul rând, tuturor celor ceu au participat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole de citit