Bucharest SMARTFilm Urban Camp

Total
0
Shares

,,Cinematografia, ca și pictura, arată invizibilul’’- Jean-Luc Godard
Dacă inima îți bate pentru filmografie, ai descoperit locul pentru tine

Bucharest SMARTFilm Urban Câmp este o ,,tabăra’’ de 6 zile unde vei fi îndrumat prin arta captării imaginii de către profesioniștii din domeniu. Fie că ești elev de liceu, fie că mânuiești un DSLR sau doar un simplu telefon, noi te așteptam pentru a deprinde calitățile cheie ale unui producător: stroytelling, story-boarding, filming și editing.

Tabăra se desfășoară în două etape, după cum urmează: prima perioadă 18-20 Iunie, o pauză de câteva zile, urmată de cea de a doua perioadă, respectiv 24-26 Iunie. Intervalul orar în care activitățile vor avea loc este 9:00.- 16:00.

Vei învăța mai mult decât o simplă mânuire a aparatelor foto, vei înțelege arta și esteticul din spatele cortinei. Ingredientele unui film reușit îți vor fi dezvăluite, în timp ce unicitatea și originilaitatea viziunii îți vor fi, de asemenea, respectate. Cea mai mare provocare este cea de a coordona o echipă, însă, acumulând experiența, vei putea creea mai mult decât un video, vei stârni emoții în sufletele oamenilor și interes în ochii acestora.

Nu este această dorință unui artist?

Contribuția opțională, în valoare de 100 RON, va fi donată mai departe unui cauze nobile din cadrul organizației Urban Câmp.

După ce, îndrumat/a de Alina Matache ( creatoare a 12 filme în parteneriat cu Cineimpact International Film Academy) și Ionuț Piturescu ( filmul său ,,Quest”  fiind selectat la a 63-a ediția a festivalului de faima internațională Cannes Film Festival), ai lucrat cu alți pasionați în domeniu, la finalul “taberei” vei putea duce un scurtmetraj acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole de citit