Biroul de Presă al Consiului Municipal al Elevilor București este pe cale să ia din nou contur!

Total
0
Shares

Consiliul Municipal al Elevilor București, stuctură de reprezentare a elevilor din capitală, își va extinde echipa!

Fiindcă știm că persoanele potrivite se regăsesc printre voi, vă lansăm invitația de a colabora, manieră prin care vom reprezenta și susține împreună interesele elevilor, evidențiindu-vă, totodată, talentele.

Așadar, dacă îți place să scrii, să creezi materiale foto/video, să desenezi sau să administrezi site-uri web și îți dorești ca prin hobby-ul tău să contribui la reprezentarea elevilor bucureșteni, poți completa formularul atașat, iar noi te vom aștepta ulterior la interviu, ar de pe data de 16 februarie.

Care sunt atribuțiile membrilor din Biroul de Presă?

-Redactorul se va ocupa de scrierea conținutului pentru social media și blog, astfel încât textele să fie cât mai engaging;

-fotografii și videografii vor surprinde momentele esențiale din cadrul evenimentelor noastre;

-designerii grafici ne vor ajuta cu materiale de tip ilustrații, artwork-uri, etc;

-web developer-ul urmează să administreze site-ul nostru.

Atmosfera prietenoasă, abilitatea de a coopera eficient și creativitatea membrilor Biroului de Presă sunt elemente ce caracterizează echipa din care ai putea face parte.

Dacă te-am convins și ți se potrivește, mai jos ai formularul de înscriere (sau aici), iar dacă ai întrebări, nu ezită să ne scrii, fie la contact@cme-bucuresti.ro, fie pe Facebook sau Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole de citit