“Ghidul Ilustrat al Elevului” ajunge în București!

Total
0
Shares

“Ghidul Ilustrat al Elevului” ajunge în București! Vino și tu lansare pentru a discuta despre dreptul elevilor la educație și participare.

Vom mai vorbi despre U-Report, un instrument inovativ care promovează vocea copiilor, modelele de succes și modalități de a reuși în viață prin educație. Proiectul stă sub semnăturile Asociației Forum Apulum, Consiliului Național al Elevilor și UNICEF România. Dezbaterea va promova diversitatea și participarea elevilor la luarea deciziilor care îi privesc în mod direct.

Sâmbătă, 16 martie, vom fi la București, la Colegiul Economic “Viilor” unde am planificat două activități:

Orele 13:00 – Training-ul Ambasadorilor “Ghidului Ilustrat al Elevului”

Ambasadorii Ghidului vor fi pregătiți să lucreze cu noi în continuare pentru a duce discuția despre drepturile și obligațiile elevilor în comunitățile lor, în special în orașele mici și în mediul rural. Trainer: Florin Râșteiu – vicepreședinte CNE, membru Forum Apulum.

Dacă vrei să devii Ambasador, te poți înscrie completând formularul de aici:  – locurile sunt limitate!

Ora 16:00 – Lansarea “Ghidului Ilustrat al Elevului” și promovarea modelelor de succes

Vei fi prezent? Uite si evenimentul de pe Facebook: https://fb.com/events/555314514876859
Apasa “Going” si vei fi la curent cu toate detaliile organizatorice!

Forum Apulum promovează educația, artele și atitudinea. Sprijină dezvoltarea gândirii critice, implicarea în comunitate și participarea la procesul democratic.

Consiliul Național al Elevilor este structura care reprezintă interesele elevilor din România și apără drepturile acestora.

UNICEF promovează consultarea și participarea copiilor la luarea deciziilor care îi privesc. În Romania, dezvoltă intervenții care promovează educația incluzivă de calitate.

Mulțumim partenerilor noștri locali, Colegiul Economic “Viilor”, pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment în București!

Dacă dorința de implicare te reprezintă, pășește cu dreptul și vino la Lansarea Ghidului Ilustrat al Elevului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole de citit