Ești un schimbă-lume? Hai în Biroul de Presă al CMEB!

Total
0
Shares

Consiliul Municipal al Elevilor București, unica stuctură locală de reprezentare a elevilor din capitală, își va extinde echipa, iar de pe data de 19.04.2019, vă așteptăm la prima sesiune de interviuri pentru posturile vacante din Biroul de Presă.

Fiindcă știm că persoanele potrivite se regăsesc printre voi, vă lansăm invitația de a colabora, manieră prin care vom reprezenta și susține împreună interesele elevilor, evidențiindu-vă, totodată, talentele.

Așadar, dacă îți place să scrii, să creezi materiale foto/video sau să desenezi și îți dorești ca prin hobby-ul tău să contribui la reprezentarea elevilor bucureșteni, poți completa formularul atașat, iar noi te vom aștepta ulterior la interviu. Astfel, în curând vom putea fi colegi.

Existența Biroului de Presă în componența Consiliul Municipal al Elevilor București este susținută de necesitatea redactării comunicatelor şi informaţiilor de presă; redactarea/supervizarea materialelor informative pentru evenimentele organizate de noi, respectiv, stabilirea şi menţinerea legături permanente cu mass-media, fiind “organul” esențial al structurii noastre, fără de care mediatizarea activităților pe care le desfășurăm ne-ar fi îngreunată semnificativ. 

De la redactori până la fotografi și graficieni, fiecare știe exact ce rol are, însă nu ezită să-i ofere ajutor celuilalt.

Atmosfera prietenoasă, abilitatea de a coopera eficient și creativitatea membrilor biroului de presă sunt elemente ce caracterizează echipa din care ai putea face parte.

Dacă te-am convins și ți se potrivește, mai jos ai formularul de înscriere (sau aici), iar dacă ai întrebări, ne ezită să ne scrii, fie la contact@cme-bucuresti.ro, fie pe Facebook sau Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole de citit