Târgul de oferte educaționale – CMEB

Total
0
Shares

După o perioadă lungă, de 2 ani de pandemie, și o digitalizare majoră a tuturor activităților destinate tinerilor, Consiliul Municipal al Elevilor București pregătește un eveniment important pentru elevii de gimnaziu, pentru părinți, dar și pentru licee!

Anunțăm oficial desfășurarea singurului Târg al Liceelor în format fizic din București, în perioada 25-26 iunie, în incinta Colegiului Național „Octav Onicescu”, din sectorul 4!

Pentru că este cunoscut stresul acumulat în această perioadă de elevii din gimnaziu, generat de deciziile importante pe care aceștia sunt pe cale să le ia, Consiliul Municipal al Elevilor București își dorește prin acest eveniment să faciliteze procesul de selecție al unui liceu pentru absolvenții clasei a VIII-a (dar și pentru cei din clasele mai mici) și pentru părinții lor!

Astfel, în cele 2 zile ale Târgului se vor reuni peste 60 de licee din Capitală, atât de stat, cât și particulare, din toate cele 6 sectoare, cu profile teoretice, tehnice, vocaționale și profesionale. Tinerii și părinții vor putea interacționa direct cu elevi din licee, chiar și cu cadre didactice, pentru a afla tot ce au nevoie despre opțiunile pe care le au, să reușească să își contureze o părere clară, iar în final să facă cea mai bună alegere pentru viitorul lor.

În plus, se pregătesc standuri destinate ONG-urilor, asociațiilor, activităților de voluntariat și inițiativelor în care adolescenții se pot implica pentru a își dezvolta pasiunile, calitățile și aptitudinile ce le vor fi de ajutor în viitor,  și care le îmbogățesc totodată CV-ul.

Sunt așteptate să participe cât mai multe persoane, de la elevi de orice clasă (însă, în special clasa a VIII-a), până la părinți ce îşi doresc să își ajute copiii, în zilele de 25-26 iunie (sâmbătă și duminică), la Colegiul Național „Octav Onicescu”, aflat pe strada Trivale numărul 29 (în apropierea stațiilor de metrou Piața Sudului și Constantin Brâncoveanu, și a liniilor STB 73, 76, 116, 141, 313, 381).

Accesul este liber, iar evenimentul se va desfășura între orele 11:00-17:00 în ambele zile, liceele fiind împărțite pe parcursul acestora. Programul fix al Târgului Liceelor, cât și mai multe detalii (precum împărțirea liceelor în cele 2 zile), vor fi anunțate de organizatori (Consiliul Municipal al Elevilor București) pe rețelele de social media, cât și pe site-ul www.cme-bucuresti.com. Evenimentul este posibil doar cu sprijinul partenerilor CMEB: STEP IT Academy, Life Time Events Graduation, NOARK Electric România și BizPLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole de citit