Ce este Registrul Educațional Alternativ?

Total
0
Shares

Liceeni nu au la dispoziție decât ultima medie de admitere din anul precedent, rata de promovabilitate la Bacalaureat a unei generații ce a trecut prin liceu cu 4 ani înainte și ce aud de la prieteni și apropiați. Registrul Educațional Alternativ este creat pentru a oferi o imagine mult mai clară a acestor instituții, în direcții care sunt considerate extrem de relevante.

Prim-vicepreședintele Mihai Sturza alături de Paul Bricman și Bogdan Vidrașcu au luat parte la un reportaj marca HotNews în care au prezentat proiectul REAL.

Registrul Educațional Alternativ este o platformă unde liceele din Bucureşti sunt evaluate după Oportunități, Comunitate, Facilități și altele, cu ajutorul opiniei elevilor, profesorilor, absolvenților și părinților. Proiectul este realizat de liceeni pentru liceeni, viitori liceeni și conduceri de liceu, fiind susținut de Consiliul Municipal al Elevilor București și de alte 4 organizații.

Folosind cantitățile mari de date colectate de la beneficiarii sistemului de învățământ, vom facilita interpretarea rezultatelor prin diverse clasamente, grafice, și alte metode de vizualizare, publicând în final un raport amănunțit, dar și întregul set de date anonimizat pentru analiză ulterioară.

Peste 1500 de elevi, absolvenți, părinți și profesori au evaluat deja. Evaluează și tu la https://bit.ly/estereal

Site-ul REAL: https://estereal.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole de citit